“Onze producten”

Topkwaliteit. Standaard én maatwerk.

Houten kozijnen, ramen en deuren

Al onze kozijnen en andere producten maken we van duurzaam en ecologisch verantwoord hout. Een fantastische hernieuwbare grondstof met een prachtige kwaliteitsuitstraling. We werken onder andere met mahonie, meranti, merbau, iroko, oregon pine, afzelia doussie, frake, accoya, lariks en western red cedar. Al het hout wordt door ons met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en gecontroleerd op onvolkomenheden en vochtgehalte. En natuurlijk is De Brug FSC- en PEFC-gecertificeerd.
Wij produceren KOMO-gecertificeerde buiten- en binnenkozijnen in Concept 1-2-3 afgelakt, beglaasd en eventueel gemonteerd met 10 jaar garantie. In voorbereiding is Concept 4, waarmee ook het onderhoud van houten gevelelementen voor een bepaalde termijn kan worden vastgelegd. Wij zorgen voor de beste kwaliteit nieuwe kozijnen en ramen, gegarandeerd.
Naast onze eigen productie van hardhouten deuren bieden wij een ruim assortiment binnen- en buitendeuren van diverse gerenommeerde leveranciers zoals Kegro, Suselbeek, Albo, Van Vuuren, Reinaerdt en Austria. Deze fabrieksdeuren worden geleverd met 6 jaar GND/SGT-garantie en worden compleet afgemonteerd in de kozijnen meegeleverd naar de bouwplaats. Wij kunnen de deuren ook in een later stadium op de bouwplaats monteren, als dat beter uitkomt. Tijdelijk wordt dan een ‘De Brug Wisseldeur’ geplaatst. Wij leveren ook kant-en-klaar combinaties van binnenkozijn met HPL-deur.
Hout
HOUTWERK

Al onze houten kozijnen, ramen en deuren worden op maat gemaakt. Bij een renovatie kunnen de kozijnen worden vervangen, roeden of andere details in het de houten kozijnen zijn daarbij ook mogelijk. Onze vakmannen maken de mooiste houten kozijnen in onze fabriek waarbij er de keus is voor houten kozijnen, ramen en deuren voor binnen én buiten.

VERF-
BEHANDELING

In elke gewenste kleur

In onze spuiterij voorzien we al onze producten van een beschermende verflaag conform Concept 1-2-3. Onze partner voor verf is Sikkens. Wij zijn gecertificeerd om het LongLife Concept Standaard of Premium te mogen voeren voor een extra lange levensduur van onze producten. Met onze kleurenmengmachine kunnen wij alle kleuren uit RAL en NCS samenstellen. Onze buitenkozijnen, -ramen en -deuren werken we, indien gewenst, af in een tweecomponentenverf.

Kom jij ons team versterken?Neem een kijkje bij onze vacatures, misschien zit er iets voor jou tussen!