“Onze producten”

Topkwaliteit. Standaard én maatwerk.

Houten kozijnen, ramen en deuren

Al onze kozijnen en andere producten maken we van duurzaam en ecologisch verantwoord hout. Een fantastische hernieuwbare grondstof met een prachtige kwaliteitsuitstraling. We werken onder andere met mahonie, meranti, merbau, iroko, oregon pine, afzelia doussie, frake, accoya, lariks en western red cedar. Al het hout wordt door ons met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en gecontroleerd op onvolkomenheden en vochtgehalte. En natuurlijk is De Brug FSC- en PEFC-gecertificeerd. Geïnteresseerd in houten kozijnen? Bekijk dan onze brochure!
Wij produceren KOMO-gecertificeerde buiten- en binnenkozijnen in Concept 1-2-3 afgelakt, beglaasd en eventueel gemonteerd met 10 jaar garantie. In voorbereiding is Concept 4, waarmee ook het onderhoud van houten gevelelementen voor een bepaalde termijn kan worden vastgelegd. Wij zorgen voor de beste kwaliteit nieuwe kozijnen en ramen, gegarandeerd.
Naast onze eigen productie van hardhouten deuren bieden wij een ruim assortiment binnen- en buitendeuren van diverse gerenommeerde leveranciers zoals Kegro, Suselbeek, Albo, Van Vuuren, Reinaerdt en Austria. Deze fabrieksdeuren worden geleverd met 6 jaar GND/SGT-garantie en worden compleet afgemonteerd in de kozijnen meegeleverd naar de bouwplaats. Wij kunnen de deuren ook in een later stadium op de bouwplaats monteren, als dat beter uitkomt. Tijdelijk wordt dan een ‘De Brug Wisseldeur’ geplaatst. Wij leveren ook kant-en-klaar combinaties van binnenkozijn met HPL-deur.
HOUTWERK

Al onze houten kozijnen, ramen en deuren worden op maat gemaakt. Bij een renovatie kunnen de kozijnen worden vervangen, roeden of andere details in het de houten kozijnen zijn daarbij ook mogelijk. Onze vakmannen maken de mooiste houten kozijnen in onze fabriek waarbij er de keus is voor houten kozijnen, ramen en deuren voor binnen én buiten.

HOUTEN-
KOZIJNEN

Isoleren als geen ander

Dat de vooroordelen van houten kozijnen ergens vandaan komen is niet gek. In het verleden werd het product op een andere manier gemaakt. Het lamineren en vingerlassen van hout, in combinatie met oudere verf en lijmsoorten, maakte dat het eindproduct vaak niet van hoge kwaliteit was. In de laatste jaren is hier een positieve verandering in gekomen waardoor houten kozijnen niet alleen een langere levensduur hebben, maar ook om minder onderhoud vragen. Lees er alles over in onze brochure. 

Houten kozijnen? Nog altijd de beste keuze.

Een fantastisch hernieuwbare grondstof met een prachtige kwaliteitsuitstraling. De liefde spat van het blad in deze brochure, waarin we graag afrekenen met de vooroordelen die er over houten kozijnen bestaan.